Skip to main content

INTERIEUR

Interieur

Heeft u zelf een ontwerp (in gedachten) voor een kast of meubel, maar kunt u het niet realiseren dan biedt Keuken & Interieur mogelijk de oplossing. Alle kasten en meubels die op de site staan afgebeeld zijn door of met de klanten ontworpen.

Handgemaakt maatwerk

Alle interieurprojecten worden zelf door Keuken & Interieur met de hand gemaakt. Zo bent u in staat een kast of meubel te realiseren die precies in uw interieur past, of het nu de woon-, slaap- of badkamer betreft. We hebben de beschikking over allerlei materialen, die we eindeloos kunnen combineren voor het mooiste resultaat.

MOGELIJKHEDEN

Tv meubel

Voor een échte eyecatcher in uw woonkamer, of het wegwerken van de TV en bijbehorende apparatuur maken we design TV meubels die zijn afgestemd op uw wensen en interieur.

Boekenkast

Op zoek naar een boekenkast die voldoende ruimte biedt aan uw collectie boeken? Keuken & Interieur ontwerpt en realiseert een boekenkast die past binnen de beschikbare ruimte.

Slaapkamerkast

Voor uw kleding is er nooit ruimte genoeg! De mogelijkheden om deze ruimte vorm te geven zijn legio: een schuifdeurkast met uitgebreide inrichtingsmogelijkheden, een wandkast met openslaande deuren, hang of legruimte, zichtbare- of binnenladen, uw voorkeur is altijd te realiseren.

Uniek vakwerk op maat.

Realiseer nu uw droomkeuken of interieur